Quatre Molins

Quatre Molins és l’espai enogastronomic de Rucuria pilotat pel xef Rafel Muria, projecte gastronòmic que neix de la unió de Celler Ronadelles i artMuria

Quatre Molins

Quatre Molins és l’espai enogastronomic de Rucuria pilotat pel xef Rafel Muria, projecte gastronòmic que neix de la unió de Celler Ronadelles i artMuria

Restaurant Quatre Molins

Cornudella

Restaurant Quatre Molins es troba situat a Cornudella, al cor de la denominació d’origen Montsant. Envoltat pels paisatges més suggerents del Priorat, és un restaurant tan confortable com senzill. Està inspirat en les cases de pagès i resolt en modern utilitarisme. La fusta i la forja que configuren el seu interiorisme ens parlen dels estris i oficis de la cultura del vi.

A Quatre Molins l’excel·lència tècnica i la creativitat de Rafel Muria es sumen a l’experiència i el prestigi enològic del celler Ronadelles. Aquesta unió ens assenyala una nova lectura de la cuina de les comarques de Tarragona.

De la mateixa manera la nostra cuina està directament relacionada amb el món de la mel. Aquest meravellós producte ens inspira i ens aporta una font inesgotable de possibilitats. Donem als nostres plats un toc diferent, únic i inconfusible de la mà d’artMuria, apicultors del perelló desde 1810.

El restaurant ofereix dos menús gastronòmics: menú degustació i menú espectacle. També són contractables mitjançant diversos paquets enoturísitics inclosos dins la oferta de Rucuria i el celler Ronadelles. 

No t’ho perdis

Notícies

L’Estrella torna a brillar!

L’Estrella torna a brillar!

Per tercera vegada consecutiva, l’Estrella Michelin fa brillar el Quatre Molins. Aquest guardó ubica la gastronomia del jove xef Rafel Muria al súmmum de la gastronomia. Formar part del llistat dels restaurants guardonats amb Estrella és un èxit rotund pel Quatre...

El motor del Quatre Molins

El motor del Quatre Molins

El Quatre Molins renova l’acord de col·laboració amb el seu partner en matèria de mobilitat, BMW Oliva Motors. El concessionari de vehicles d’alta gamma comparteix amb Quatre Molins la passió i l’amor pel territori. Sinònims, ambdós, de rendiment i exclusivitat. BMW...

El Sol Repsol s’estrena al cor del Priorat

El Sol Repsol s’estrena al cor del Priorat

La Guia Repsol il·lumina Cornudella de Montsant i al Quatre Molins, que ha estat reconegut amb un Sol Repsol. Rebre aquesta distinció és un gran reconeixement perquè suposa pertànyer als millors restaurants de la península, juntament amb la renovada Estrella Michelin...

Per què Quatre Molins?

El nostre restaurant és un espai on degustareu maridatges dissenyats amb cura i àpats i vins d’allò més singulars. Desitgem que gaudiu d’una gran experiència que plagui cadascun dels vostres sentits.

Serveis disponibles

Cuina vista.
Restaurant climatitzat.
Una petita terrassa on oferim la possibilitat de fer-hi vermut variat.
Zona de fàcil aparcament a 80 metres de l’establiment.
Capacitat interior per 24 comensals.
Disponibilitat de dinar o sopar a la barra just davant de la cuina del nostre xef Rafel Muria.

Què hi trobarem?

Menú Degustació i Menú Espectacle

Productes de primera qualitat i cuina de km. Zero.

Vins que reflecteixen el terrer

Menú infantil no disponible (s’haurà de demanar el menú degustació o bé recomanacions del xef exprés per a nens)

Quatre Molins: un nom amb molta història

El poble de Cornudella de Montsant basa la seva economia en la producció de vi, avellanes i turisme però no sempre ha estat així.

A mitjans del segle XIX els molins del terme generaven una activitat de treball força important. Comptàvem amb deu molins fariners, un d’oli i quatre fàbriques d’aiguardent.
Al llarg del riu Siurana hi trobem setanta-dos molins documentats, quatre dels quals s’ubiquen dins del terme de Cornudella de Montsant.