Concepte Gastronòmic

Descobreix una experiència gastronòmica única i memorable a Quatre Molins. La nostra cuina es fon amb el territori, la tradició culinària i la innovació. Sorpren-te amb la proposta de dos menús, Espectacle i Gran Espectacle, creats a partir de l’espontaneïtat i sinceritat del nostre xef, escollit com a xef revelació per l’ACGN el 2021, finalista a Madrid Fusión 2019 i guanyador del concurs Chef Balfegó 2018.

Estem apassionats pel millor producte i el nostre objectiu és que el gaudeixis amb tots els sentits. Una experiència per vibrar amb la gastronomia a flor de pell. Treballem amb orgull per mantenir el nostre recentment guardonat Sol Repsol i la renovada, per tercera vegada consecutiva, Estrella Michelin.

A Quatre Molins, som incansables en la nostra recerca de l’excel·lència i ens fixem en cada detall. Converteix aquesta experiència gastronòmica en una vivència inoblidable amb anyades excepcionals del territori que ens captiva i inspira. La nostra “Selecció Especial” de maridatges ha estat reconeguda com la millor carta de vins de la província de Tarragona pels Carta Vi Premis. Autèntiques joies del Priorat al teu abast.

Assaboreix aquesta experiència intensa i plena de sensacions, creada per a tu a Quatre Molins.