L’equip

Previous slide
Next slide

Rafel Muria

El treball de Rafel Muria al capdavant de Quatre Molins ha assolit el reconeixement de diverses figures principals de la gastronomia i l’alta cuina.

Alguns d’aquests reconeixements han vingut per part de la crítica especialitzada, publicacions i premis importants.

Parlar de Rafel Muria és fer-ho del guanyador de l’exigent Concurs Nacional de Gastronomia Tonyina Roja BALFEGÓ (Xef Balfegó) en la seva edició de 2018. La seva Royal de Sangatxo de Tonyina Roja li va arrencar 100 punts a Martín Berasategui, la puntuació màxima.

Rafel és nascut a El Perelló en una família de llarga tradició abellera. Crescut entre flors i eixams, la mel defineix el seu imaginari més íntim aconseguint un llenguatge absolutament personal i nou.

Arriba a Cornudella amb només 23 anys per inaugurar una nova etapa del restaurant Quatre Molins. Des del primer moment té la intenció de fer una cuina contemporània que dibuixi els paisatges de la nostra terra. A Quatre Molins busca posar en valor els productes i varietats autòctones per actualitzar la tradició culinària.

El xef de Quatre Molins és diplomat l’any 2012 a l’Escola Hofmann de Barcelona. A partir d’aleshores comença la seva carrera professional al Restaurant Villa Retiro de Xerta (una estrella Michelin). Posteriorment, iniciarà un impressionant recorregut per restaurants d’alt prestigi internacional. Cal anomenar el Restaurant Michel Bras a Lagiole, França (tres estrelles Michelin), o Villa Maiella a Pescara, Itàlia (una estrella Michelin). Aquesta trajectòria es veurà culminada en arribar a ser el segon xef a l’exclusiu restaurant parisenc L’Atelier de Joel Robuchon Saint-Germain (dues estrelles Michelin). Allí completarà un aprenentatge que li dona una visió jove, lliure i heterodoxa de la cuina que l’ha vist créixer.

La seguretat, l’equilibri, i un gran coneixement del producte i les tècniques són, malgrat la seva joventut, alguns dels seus punts forts que destaquen en el xef Rafel Muria.

El treball de Rafel Muria al capdavant de Quatre Molins ha assolit el reconeixement de diverses figures principals de la gastronomia i l’alta cuina. Alguns d’aquests reconeixements han vingut per part de la crítica especialitzada, publicacions i premis importants.

Parlar de Rafel Muria és fer-ho del guanyador de l’exigent Concurs Nacional de Gastronomia Tonyina Roja BALFEGÓ (Xef Balfegó) en la seva edició de 2018. La seva Royal de Sangatxo de Tonyina Roja li va arrencar 100 punts a Martín Berasategui, la puntuació màxima.

Segons va confessar el xef de 10 estrelles Michelin, “mai a la vida havia donat aquesta puntuació en cap concurs a cap cuiner”.

Cada dia es posa al capdavant de l’equip de Quatre Molins amb senzillesa, humiltat i la inquietud del que vol aprendre cada dia.
Aquesta humilitat no li ha impedit continuar recollint nous èxits: la seva meteòrica carrera s’accelera encara més amb la selecció com a candidat a Cuiner Revelació Madrid Fusión 2019. Aquesta nominació el va fer saltar definitivament a la primera línia, situant-lo com un dels xefs a tenir en compte dins de l’escena gastronòmica nacional.

Aquesta trajectòria s’ha vist recentment reconeguda gràcies al reconeixement que li suposà el premi Revelació 2021 de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.

El colofó d’aquest creixement personal ha estat l’obtenció d’una Estrella Michelin per al seu restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant. Un distintiu que reconeix el valor que aquest espai enogastronòmic aporta dins una regió icònica pels seus vins, com és el Priorat.

  • Concurs Nacional de Gastronomia Tonyina Roja BALFEGÓ (Xef Balfegó) 2018.
  • Cuiner Revelació Madrid Fusión 2019.
  • Premi Revelació 2021 de l’Agència catalana de Gastronomia i Nutrició.
  • Una estrella Michelin
  • Un Sol Repsol

El Rusc

David Corchero

Coneixement metodologia i ordre. Tot i que pot sonar molt seriós, el nostre cap de cuina és sinònim de confiança, treball en equip i sobretot bona vibra. Quan es treballa amb el David pots ser víctima de què et robi més d’un somriure. Això sí! És molt xerraire i el nostre “relacions públiques” preferit!

El David és professionalitat, experiència, fent que tingui un domini magistral de tot el que passa entre fogons. Una de les ànimes d’aquest rusc que cada dia ens demostra un rigor excepcional però sempre amb un tsunami de positivisme. Amb aquesta capacitat de lideratge i el seu do de transformació, és capaç de fer de la rutina una càrrega d’il·lusió, ganes i ànima.

Andreu Pardell

L’Andreu és Made in les Garrigues. Una peça crucial per Quatre Molins. La seva visió de migcampista el fa ser l’estrateg que tot restaurant necessita. En cas de dubte, no et bloquegis, fes-li arribar la pilota a l’Andreu; ell sap perfectament cap a on l’ha de dirigir.

Gerard López

El fitxatge més jove de l’equip però peculiarment amb una maduresa poc habitual per la seva edat. Tot-terreny i camaleònic, inesperat i singular, el Gerard és, en tot moment, una capsa de sorpreses, però sabem que és part del seu encant. Aquesta espontaneïtat el fa únic i una peça imprescindible del nostre rusc. El component de l’equip amb una visió més peculiar del que passa al partit, però que li permet anticipar-se a la jugada i convertir-la en mestra.

Eli Giral

Il Salvatore! L’Eli és capaç de pujar al punt més alt del Montsant per veure amb vista d’àliga tot el que succeeix. Amb la seva exigència i rigor, és qui posa el sentit comú en aquest rusc. Apareix sense fer soroll per recuperar l’ordre en el moment de més moviment. L’Eli és la porció exacta de disciplina per mantenir fins al detall més insignificant sota control.

Jordi Vergés

Per Quatre Molins és vital la preocupació i connexió que hi ha amb el territori, el producte i com no, pel vi. El nostre enòleg és una peça clau de la història d’aquest projecte que estima el Priorat per ser un dels ingredients principals en la nostra inspiració. El Jordi és i serà essència d’aquest rusc que dibuixa Quatre Molins. De la mateixa manera que el Jordi ha crescut a casa nostra, paral·lelament també ha arropat i ha fet créixer aquest projecte. Comptar amb ell ha suposat una part incondicional per la nostra carta de vins i el nostre Celler. Buscador de joies més excepcionals del Priorat.

Camila Parada

Noteu una brisa fresca? No és el vent del Montsant… és l’energia que desprèn la Camila, sempre endreçada i polida.

La darrera incorporació de l’equip és l’encarregada de l’organització i gestió dels esdeveniments i càterings de Quatre Molins. Però un cop dins del servei, té una habilitat especial per llegir la sala i assegurar-se de que no et falti de res.

Els nostres Partners

Art Muria

Art Muria, el nostre partner en la producció de mel de luxe, té les seves arrels a casa, a la família de Rafel Muria, apicultors amb una llarga història i tradició en el món de la mel. Amb el seu compromís amb el respecte, l’amor i la inspiració pel producte, Art Muria crea úniques i exquisides mels que són el fruit d’una apicultura sostenible i responsable. A Quatre Molins, estem encantats d’oferir aquests sabors sublims als nostres clients, transportant-los a un món de plaer i delicadesa.

BMW Oliva Motors

Oliva Motors és el nostre partner en matèria de mobilitat. Aquest concessionari de vehicles de gamma alta comparteix la nostra passió, visió i amor pel territori. BMW és sinònim de rendiment i exclusivitat. Amb la seva col·laboració gaudim d’una mobilitat 100% elèctrica sostenible i còmoda per accedir a tots els racons del Priorat.

Balfegó

Balfegó és el nostre partner en la provisió de tonyina vermella de primera qualitat i km. zero. Amb una trajectòria que els avala com a líders en sostenibilitat i innovació, Balfegó garanteix la frescor i el sabor excepcional de la tonyina que servim als nostres comensals.