Rafel Muria

Textures, sensacions, maridatges...a Quatre Molins. Un restaurant situat a Cornudella de Montsant, al Priorat.
Rafel Muria, al Restaurant Quatre Molins

Rafel Muria el xef de la mel, al capdavant del projecte Quatre Molins

Rafel Muria arriba a Cornudella amb 23 anys, de la mà del celler Ronadelles per inaugurar una nova etapa del restaurant Quatre Molins. Des del primer moment té la intenció de fer una cuina contemporània que dibuixi els paisatges de la nostra terra. A Quatre Molins es tracta de posar en valor els productes i varietats autòctones per actualitzar la tradició culinària.

Rafel és nascut a  El Perelló en un família de llarga tradició abellera. Crescut entre flors i eixams, la  mel defineix el seu  imaginari més íntim aconseguint  un llenguatge absolutament personal i nou.

Trajectòria de Rafel Muria abans de Quatre Molins

El xef de Quatre Molins és diplomat al 2012 a l’Escola Hofmann de Barcelona. A partir d’aleshores comença la seva carrera professional al Restaurant Villa Retiro de Xerta (una estrella Michelin). Posteriorment iniciarà un impressionant recorregut per restaurants d’alt prestigi internacional. Cal anomenar el Restaurant Michel Bras a Lagiole, França (tres estrelles Michelin), o Villa Maiella a Pescara, Italia (una estrella Michelin). Aquesta trajectòria es veurà culminada en arribar a ser el segon xef a l’exclusiu restaurant parisenc L’Atelier de Joel Robuchon Saint-Germain (dues estrelles Michelin). Allí completarà un aprenentatge que li dóna una visió jove, lliure i heterodoxa  de la cuina tarragonina.