Política de Privacidad

Aquest lloc web proporciona informació sobre els serveis i activitats de:

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, mitjançant la complementació del nostre formulari de contacte, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat, titularitat de RUCURIA SL amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector.

RUCURIA SL es compromet a tractar de manera confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la seva sol·licitud.

Al seu torn, i en virtut del que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic RUCURIA SL informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per arribar informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d’interès relativa a l’activitat de l’empresa.

Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal de forma presencial a les oficines de RUCURIA SL, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal dirigit a info@quatremolins.com