El Sol Repsol s’estrena al cor del Priorat

La Guia Repsol il·lumina Cornudella de Montsant i al Quatre Molins, que ha estat reconegut amb un Sol Repsol. Rebre aquesta distinció és un gran reconeixement perquè suposa pertànyer als millors restaurants de la península, juntament amb la renovada Estrella Michelin per tercer any consecutiu.
Al cor del Priorat i amb Rafel Muria al capdavant dels fogons, Quatre Molins destaca per una cuina dinàmica, vibrant i amb un enorme potencial, que alterna la modernitat, amb inevitables pinzellades de tradició.
“El focus gastronòmic s’ha anat estenent més enllà de les grans ciutats i la gent busca aquest tipus d’espais. És important que arribin visitants perquè l’entorn es nodreix”, senyala Rafel Muria.

Sumant reconeixements

Quatre Molins va rebre l’any 2020 la seva primera Estrella Michelin i l’ha seguit renovant fins enguany. Va suposar un gran reconeixement per Quatre Molins engegant la consolidació d’aquest projecte doncs va ser la pistonada de sortida per seguir sumant guardons.
Muria assegura que “El millor premi de tots ha estat la satisfacció de veure créixer un projecte il•lusionant, la nostra visió d’una aporta gastronòmica. Gràcies a totes les persones que ens acompanyen per recordar-nos contínuament qui som i d’on venim, doncs això també és part de la nostra essència”.