Quatre Molins obté l’Estrella Michelin

El Priorat es una terra meravellosa, plena de cultura i vi, gastronomia… racons per explorar.

Quan vam començar aquest projecte, un espai enogastronòmic anomenat Quatre Molins a Cornudella de Montsant, no pensàvem exactament en nosaltres mateixos. Tampoc pensàvem en cap estrella Michelin ni molt menys en reconeixements…ben al contrari.

La nostra idea més aviat girava en una comarca, el Priorat. Volíem generar valor afegit i abocar tota l’experiència acumulada mentre recorríem cuines per mig món. Solament pensàvem en fer-ho molt bé i a la vegada ser fidels a nosaltres mateixos, i sobretot als nostres orígens.

Aquesta és la idea que perseguíem: posar aquesta terra, el Priorat a l’alçada que es mereixia gastronòmicament parlant.

 

Un somni fet realitat

 

En rebre l’Estrella Michelin el primer que vam fer va ser pensar en tot l’equip de persones que formen Quatre Molins. El segon pensament va ser per tot el sector de l’hostaleria que aquest any no parat de lluitar.

El millor premi de tots ha estat la satisfacció de veure créixer un projecte il·lusionant, la nostra visió d’una aposta gastronòmica.

Gràcies a totes les persones els que ens acompanyeu per recordar-nos contínuament qui som i d’on venim, sou part de la nostra essència…

 

I no pararíem mai d’agrair-vos ho… a tots vosaltres

 

Gràcies a tots els que algun cop ens heu donat una empenta, o ens heu dit “una mica més”, “no n’hi ha prou”, “encara ho pots fer millor”.

Gràcies a aquesta terra màgica, el Priorat, i a tot el poble de Cornudella de Montsant que ens ha acollit…avui sentim que li fem justícia i li tornem una mica d’aquest amor en forma d’Estrella, la seva primera Estrella Michelin.

Gràcies a proveïdors i clients. A tots els companys i mestres dels que tant hem après. A les nostres famílies.

Gràcies a les parelles i amics que sempre hi ha sigut per recolzar-nos…no acabaríem mai de donar-los les gràcies!

Entre tots l’hem portat fins a aquí. L’Estrella Michelin ja brilla sobre els fogons del Quatre Molins, prometem seguir portant-la ben amunt i no oblidar nos mai d’on venim.

 

Rafel Muria

Xef del Restaurant Quatre Molins